Projekat u Velikoj Kladuši

KHAN IMMOBILEN  naselje u Velikoj Kladuši

Dobrodošli u KHAN IMMOBILEN naselje koje je projektovano tako da odgovara svim generacijama i svim stilovima života. Ovaj jedinstven i moderan projekat ističe se ne samo na našim prostorima, već i u širem regionu.

Osluškujući potrebe tržišta za kvalitetnijom gradnjom, boljim sadržajem, zelenilom, odsustvom buke stvorili smo potpuno novi koncept stambenog naselja koji može da ispuni sva Vaša očekivanja. Na samo 2 km od centra grada. Mirni dio grada, a opet dovoljno dinamičan za zahtjeve modernog gradskog života, predstavlja pravi izbor za mnoge kupce.

Potpuno novi stanovi predstavljaju moderne, komforne stanove sa velikim terasama, bazenima, koji su projektovani tako da zadovolje maksimalnu funkcionalnost, te svakako predstavljaju odličan izbor kada je u pitanju kupovina stana u kome ćete živjeti, ili želite dobro investirati. Naša ponuda prodaje stanova izdvaja se i po tome što pružamo mogućnost da učestvujete u izboru materijala kada je u pitanju enterijer. Materijali  koje možete izabrati karakteriše izuzetan kvalitet svjetskog standarda. Njihov enterijer možete potpuno prilagoditi vašim željama i potrebama, te stvoriti vaš novi savršeni dom.

Trenutno je aktuelna prodaja stanova i to slijedeće strukture: jednosobni stanovi, dvosobni stanovi i trosobni stanovi. Broj stanova je ograničen, stoga nas kontaktirajte te obezbjedite sebi moderan novi stan u novogradnji i to na vrijeme!