Uslovi korišćenja

Datum stupanja na snagu: 14.11.2023

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uslove korišćenja web stranice KHAN IMMOBILIEN d.o.o. Velika Kladuša (u daljem tekstu “web stranica”). Korišćenjem ove web stranice prihvatate da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uslove u cijelosti. Ako se ne slažete s uslovima korišćenja, molimo vas da prestanete koristiti web stranicu.

  1. Intelektualno vlasništvo: Sadržaj web stranice KHAN IMMOBILIEN d.o.o., uključujući tekstove, grafike, logotipe, slike, audio i video materijale, zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Neovlašteno korišćenje, reprodukcija, distribucija ili modifikacija sadržaja web stranice bez prethodnog pisanog odobrenja KHAN IMMOBILIEN d.o.o. strogo je zabranjeno.
  2. Informacije i odgovornost: Informacije na web stranici KHAN IMMOBILIEN d.o.o. pružaju se u dobroj namjeri i u svrhu općeg informiranja. KHAN IMMOBILIEN d.o.o. ne preuzima odgovornost za točnost, potpunost ili ažuriranje tih informacija. Korišćenje informacija s web stranice vrši se na vlastitu odgovornost korisnika. KHAN IMMOBILIEN d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlaze iz korišćenja ili nemogućnosti korišćenja web stranice.
  3. Povezane web stranice: Web stranica KHAN IMMOBILIEN d.o.o. može sadržavati veze ili reference na druge web stranice koje su izvan naše kontrole. KHAN IMMOBILIEN d.o.o. ne preuzima odgovornost za sadržaj, sigurnost ili privatnost tih web stranica. Korišćenje povezanih web stranica vrši se na vlastiti rizik korisnika.
  4. Izjava o odricanju od odgovornosti: Sve informacije na web stranici KHAN IMMOBILIEN d.o.o. pružaju se “kakve jesu” bez ikakvih garancija, izričitih ili podrazumijevanih. KHAN IMMOBILIEN d.o.o. ne daje nikakve izjave ili jamstva u vezi s web stranicom, uključujući, ali ne ograničavajući se na, jamstva o točnosti, pouzdanosti ili prikladnosti za određenu svrhu.
  5. Promjene i prekid pružanja usluga: KHAN IMMOBILIEN d.o.o. zadržava pravo izmjene, ažuriranja ili prekida pružanja usluga na web stranici u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. KHAN IMMOBILIEN d.o.o. neće biti odgovoran prema vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlaze iz takvih promjena ili prekida.
  6. Zaštita privatnosti: Prikupljanje, korišćenje i zaštita vaših osobnih podataka na web stranici KHAN IMMOBILIEN d.o.o. uređeni su našom Politikom privatnosti. Molimo vas da pročitate i razumijete Politiku privatnosti kako biste bili upoznati s našim postupanjem s vašim podacima.
  7. Promjene uslova korišćenja: KHAN IMMOBILIEN d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uslova korišćenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Ažurirani uslovi korišćenja bit će objavljeni na web stranici i stupaju na snagu od trenutka objave. Preporučujemo vam da redovito provjeravate ovu stranicu radi ažuriranja.
  8. Primjenjivi zakon i nadležnost: Ovi uslovi korišćenja uređuju se i tumače u skladu s zakonima Bosne i Hercegovine. Svi sporovi koji proizlaze iz korišćenja web stranice podliježu isključivoj nadležnosti sudova Bosne i Hercegovine.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s uslovima korišćenja, možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve +387 62 602 383, +387 61 903 111 ili putem e-maila na info@khan-immobilien.ba.

Hvala vam što koristite web stranicu KHAN IMMOBILIEN d.o.o.